Generali – hajó KGFB-CASCO, utazás, vitorlás verseny biztosítás, vagy túra-hajóbérlés lemondási biztosítás

A Gabriella Sailing-en keresztül már megkötheted biztosításodat saját tulajdonú hajódra, utazásodra, vagy, vitorlázásodra. Hajóbérlésed esetén lemondási biztosítást is köthetsz.

A biztosítási igényhez kérlek töltsd ki az alábbi visszahívási űrlapot és biztosítási szakemberünk 2-3, de maximum 24 órán belül visszahív.
  Álomszerű legyen utazása, ne rémálom!
  Azt a néhány napot, amit üdüléssel tölthet Ön is szeretné maximálisan kihasználni. Ilyenkor nem állhat semmi Ön és pihenése, kikapcsolódása közé. Mégis egy szempillantás alatt összedőlhet az idill, egy esetleges egészségügyi probléma esetén, mint például hirtelen jött fogfájás, rosszullét, napszúrás, medúzacsípés, síbaleset, stb. amivel itthon rutinosan megkeresné orvosát és gyorsan túl lenne a fájdalmon, addig külföldön könnyedén kiszolgáltatottá válhat, hiszen nincs érvényes Társadalom Biztosítása és nem tudhatja, hogy hol van a legközelebbi és legjobb egészségügyi rendelő.

  Utasbiztosításának köszönhetően viszont ilyen esetekben nem csak gyors, hasznos, magyar segítségben és tanácsban részesül, hanem az egészségügyi ellátásának költségei alól is mentesül, az Ön számára legideálisabb feltételek mellet, hogy tovább élvezhesse jól megérdemelt pihenését!

  Utasbiztosítása megnyugtató, hasznos szolgáltatásokat tartalmaz:

  • 0-24 órás segítségnyújtás: Éjjel- nappal elérhető, számos nyelven beszélő magyar munkatársaink azonnal intézkednek az Önt ért baj elhárításáról, mérsékléséről, gondoskodnak problémája megoldásáról.
  • A kártérítés gyors utalása: Bejelentés után azonnal érkezik a kártérítés összege, így Önnek nem jelent plusz anyagi kiadást a külföldi egészségügyi szolgáltatás!
  • Globális védelem: Az egész világra kiterjed a biztosítása „földön, vízen, levegőben”.
  • Autósegély szolgálat: Az autó elromlása ne vezessen az utazás elromlásához, hanem gyorsan és szakszerűen érkezzen a segítség.
  • Poggyászbiztosítás: Ha elvész vagy megrongálódik a poggyásza, gyorsan érkezik az anyagi segítség.
  • Családi kedvezmény, mert együtt még jobb: 18 éves korig 50%-os kedvezményben részesülnek gyermekei!
  • Kalkulálható és egyszerű: Kiválaszthatja az úti cél szempontjából az Önnek és családjának legideálisabb utasbiztosítási csomagot, melynél tisztán látható, hogy mekkora összeg, milyen események után jár, továbbá, hogy mindez mennyibe kerül Önnek.

  Utazása során a legjobbat választja, miért tenne másként biztosításával?

  Válassza ki az úti céljának legmegfelelőbb és legjobb utasbiztosítást!

  • Klasszikus, általános utasbiztosítások: Egészségügyi segítségnyújtásra, valamint utazási- és jogvédelmi segítségnyújtásra egyaránt kiterjed, utazzon bárhová a világon, így nem csak egészségügyileg van biztos kezekben, hanem az utazását érintő egyéb ügyekkel kapcsolatosan is.
  • Utasbiztosítás külföldre – Tengerparti utazásokhoz: Ha tengerpartra utazik, úti céljához illő kockázatokat tartalmaz a biztosítása. Tehát nincs fölösleges kockázati szolgáltatás, csak amikre egy tengerparti utazás során szüksége lehet, mint például napszúrásból, medúzacsípésből, tengeri sünbe lépésből, stb. adódó egészségügyi ellátás.
  • Sportbiztosítás:
   • Sí utasbiztosítás: a téli sportok kedvelőinek speciális igényei szerint lett összeállítva, így valamennyi népszerű téli sportra – kijelölt pályán történő sízésre, snowboardozásra, szánkózásra, korcsolyázásra, motoros szánra, hóraftingra – érvényes Európa területén. Tartalmazza a síbérlet visszatérítését betegség vagy baleset esetén, a sí- és snowboard felszerelés biztosítását, valamint felelősségbiztosítást és jogvédelmet is.
   • Búvárkodásra: érvényes légzőkészülékkel vagy anélkül történő búvárkodásra 40 méteres mélységig
   • Golfozásra: A poggyászbiztosítás a golf-felszerelésre is kiterjed és Hole-in-one szolgáltatás
   • Hegymászsára: hegymászásra, sziklamászásra és Klettersteig / via Ferrata jellegű túrázásra is érvényes
   • Extrém sportokra is érvényes
  • Külföldi utasbiztosítás – Air & Cruise biztosítások: Elsősorban repülős, és hajóutakra, egzotikus utakra, vízi sportokra, valamint repülős városlátogatásokra ajánljuk ezt a sokrétű biztosítási csomagot.
  • Utazási bérlet: Ha Ön gyakran utazik külföldre, üzleti vagy egyéb okokból, akkor a tömegközlekedési bérletekhez hasonló utazási bérlettel kedvezményesebben és egyszerűbben teheti meg. Nem kell előre bejelentenie az utazást, az egész világra kiterjed és a legkülönfélébb kockázatokra is biztosítást nyújt Önnek.
  • Tanuló utasbiztosítás, Külföldi tanulmányok: Ha gyermeke külföldön tanul, hatványozottan fontos a biztonsága és biztosítása, annak érdekében, hogy ne egyedül kelljen megbirkóznia egy esetleges egészségügyi problémával külföldön. A tanulmányi biztosítás esetében jelentős kedvezményben részesül gyermeke!
  • Utasbiztosítás hosszú távra – külföldi munkavégzés: Ha Ön külföldön végez hosszú távon fizikai munkát, akkor érdemes bebiztosítani magát, annak érdekében, hogy gyors, és magas szintű egészségügyi ellátásban részesülhessen, ha szüksége van rá.
  • Sztornó (útlemondási) biztosítás:
   utazás kezdete előtti váratlan esemény (pl. betegség, baleset, haláleset) esetén megtéríti az utazási iroda által felszámított lemondási költség ellenértékét
   utazás megkezdését követő váratlan esemény (pl. kórházi kezelés, haláleset) esetén térítést nyújt a fel nem használt utazási napokra vonatkozóan (időarányosan)

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük