Lassan tizenöt éve, hogy először ismertük meg a vitorlázás nyújtotta életérzést, amibe azonnal beleszerettünk. Egy ideig megelégedtünk azzal, hogy szabadidőnkben, saját szórakoztatásunkra szálltunk vízre, de 2009-ben úgy döntöttünk, ideje szenvedélyünket hivatásunkká formálni.

Ezért hoztuk létre a King Sailinget, akkori nevén a Navigare Yachtingot, mely apró családi vállalkozásként kezdte, s azóta is ennek szellemiségében működik. Eleinte csak tanfolyamokat szerveztünk, de hamar felismertük, hogy céljainkkal és elveinkkel együtt jár a folyamatos fejlődés, ezért elindítottuk azokat a tréningjeinket is, melyeken a már jogosítványokkal rendelkezők is elmélyíthetik az általunk közvetített tudást. Küldetésünk nem csupán az, hogy minél többen tapasztaljátok meg a vitorlázás csodáját, hanem az is, hogy a kezeteket fogva akár a profi szintig is eljuttassunk titeket.

Mindannyian imádjuk a tenger nyújtotta szabadságot és azt, ha emberekkel foglalkozhatunk, így a King Sailing számunkra nemcsak munkává, hanem valódi szenvedéllyé vált az évek során.

Szekeres Dávid
Ügyvezető · Oktató · Tréner

+36 20 298.. megnézem

King Sailing

Facebook: https://www.facebook.com/gabriellasailing/

King Sailing Kft,
1036 Budapest, Bécsi út 85. fszt 5., Magyarország
Adószám: 27979644-1-41