Az Adriai-tenger rendelkezik a világ egyik legcizelláltabb tengerpartjával, és csodálatos rejtett öbleinek, lakatlan szigeteinek, nemzeti parkjainak, történelmi óvárosainak köszönhetően igazi mediterrán élményt nyújt.
Horvátország pedig több mint 1.100 szigetével a világ legkeresettebb hajós desztinációi közé tartozik.

A hajózás nem luxus, akár 300 EUR/hét/fő áron is élvezhetjük a tengeri vitorlázás élményét!

A hajóbérlés árát azonban jelentősen befolyásolja a választott időpont. Az adriai szezon áprilistól-októberig tart. Ezen időszakon belül július, augusztus és szeptember alkotják a főszezont, amely hónapok között az augusztusi bérlésnek van a legmagasabb díja.
Már tavasszal is lehet jókat hajózni, a gyerekekkel viszont a kora őszi szezon alatt érdemes útnak indulni, mivel októberben a hőmérséklet gyakran kúszik  25-29°C közelébe, tehát a tenger is elég meleg (átlagosan 22-23°C), így nagyokat lehet fürdőzni benne. Ugyanerre az időszakra igaz az is, hogy a népszerű látványosságokat sokkal kevesebb turista keresi fel, mindemellett pedig a hajóbérleti díjak is lényegesen kedvezőbbek, mint az előző hónapokban.

A Karib-tengeren októbertől április végéig érdemes vitorlázni.

Ha még nincs hajóvezetői engedélyed vagy kellő tapasztalatod, akkor bérelhetsz hajót skipperrel, vagyis képzett, tapasztalt kapitánnyal. Ő felel a hajóért, így neked és a veled utazóknak csak annyi a dolgotok, hogy élvezzétek a nappali vitorlázást, a napsütést, az eldugott öblökben való fürdőzést, horgonyzást, illetve a pezsgő éjszakai életet a kikötők környékén.

Szia Tamás! Minden nagyon jól sikerült. 🙂
Szuper időnk volt, a hajó gyönyörű volt… Köszönjük a szervezést. Jövőre jövünk.

B. Gábor

Szia Tamás! Köszönöm a közreműködést és a szervezést.
Nagyon jól sikerült a túra. Üdv.,

F. Tamás

Ismét szeretnék árajánlatot kérni tőletek, a tavalyi Hanse 445 jól sikerült.

Ny. András

Köszi a szervezést, minden jól sikerült

Sz. Csaba


Ha eldöntötted, hogy mikor, melyik országban, hány fővel, milyen típusú hajót szeretnél bérelni, akkor nincs más dolgod, mint ajánlatot kérni tőlünk, majd az általunk felkínált lehetőségek közül kiválasztani a számodra és utastársaid számára megfelelőt.

Foglaláskor a charter cégtől 3 napos opciós jogot kapunk a hajóra. Neked írásban (e-mailben) jelezned kell felénk, hogy foglaljuk le a hajót, amivel kötelezettséget vállalsz arra, hogy a foglalástól számított 5 napon belül kifizeted a hajóbérlési díj 50%-át. A fennmaradó összeget az utazás előtt 6 héttel kell kifizetni. Last minute utazás esetén, ha a foglalás az utazástól számított 6 héten belül van, akkor a hajóbérlés összegét egy összegben kell kiegyenlíteni a foglalástól számított legrövidebb időn (1-2 napon) belül.

Indulás előtt egy héttel le kell adni az utaslistát (crew list), azaz a hajón tartózkodó utasok pontos nevét, születési helyét, idejét, személyi igazolvány vagy útlevél számát. A crew list leadásakor jelezni kell, hogy ki a kapitány, továbbá szükség van a kapitány jogosítványának számára is. Abban az esetben, ha nincsen megfelelő képesítésed, akkor gyere el hajóvezetői tanfolyamaink egyikére, vagy lehetőség van arra is, hogy skippert (kapitányt) biztosítsunk neked a bérlés idejére.

Mindezek után e-mailben megkapod tőlünk a boarding passt (voucher), amivel átveheted a hajót. Ez tartalmazza pl. a hajó nevét, kikötőn belüli pontos helyét. Indulás előtt feltétlenül ellenőrizd még egyszer, hogy nálad van e a kinyomtatott boarding pass.

Kikötőbe érkezéskor

A boarding passon megtalálod, hogy a bérelt hajó hány órától vehető át a kikötőben. Az esetek túlnyomó részében ez délután 5 óra, de ettől eltérő is lehet. A kikötőben meg kell keresned, vagy keresnetek a charter céget. Ott át kell adni a szükséges papírokat. Ekkor kell kifizetni a kötelező, illetve az opcionális költségeket is. (bővebben gomb és rávisz a költségek részre)

A charter cég képviselője átadja a hajót. Az átadás kb. 30-60 percet vesz igénybe.

Ha bármilyen sérülést látsz a hajón, vagy bármilyen észrevételed van, akkor a charter cég képviselőjének azonnal jelezd írásban.

Hajóleadás

A hajó leadásának napja előtti estén vissza kell érkezni a kikötőbe. A charter cég képviselői rendszerint, a leadás napján 8.00-kor jelennek meg a hajó átvételére.

Ha minden, a listán szereplő tárgy megvan a hajón, illetve nem keletkezett kár, akkor a kaució összege átvehető a charter cég irodájában.

Hajóbérlés fizetésének módja

Számlára befizetés, utalás vagy készpénz.

Határátlépés hajóval

A határátlépés a legtöbb charter cégnél nem lehetséges. Ha megengedett, akkor is csak nagyon szigorú szabályok mellett, mivel a hajónak rendelkeznie kell a nemzetközi hajózáshoz szükséges papírokkal, illetve felszereléssel. Határátlépésnél kötelező behajózni a határhoz legközelebb eső kikötőhöz, ahol a nemzetközi vízum- és vámjogszabályok szerint fog lezajlani a határátlépés.

Fontos még megemlíteni, hogy a kapitánynak is rendelkeznie kell a megfelelő tengeri hajóvezetői jogosítvánnyal. Például, ha Horvátországban bérelsz hajót és a kapitánynak csak „B” típusú hajóvezetői engedélye van, azzal nem lépheti át a határokat. Határt átlépni csak „C” típusú vagy Yacht Master hajóvezetői jogosítvánnyal lehet, amely nemzetközi vizekre is érvényes.

Ha az utazásotok során határátlépést terveztek, akkor még az árajánlat kérés előtt kérjük, hogy jelezzétek felénk.

A hajózás során több kötelezően fizetendő, illetve opcionális költség is felmerül. Kilistázzuk a felmerülő költségeket, hogy új és tapasztalt hajósaink is tudják, hogy milyen kiadásokkal kell számolniuk, illetve milyen extra díjak merülhetnek fel. A költségek számba vétele egy laikus számára teljes útvesztő lehet, de az alábbi útmutatóval egyszerűen és váratlan meglepetések nélkül ismertetjük meg, hogy mire lehet számítani.

Hajóbérléskor a hajóbérlés díján felül kauciót vagy kaucióbiztosítást, vagy gyakran a kettő kombinációját kell kifizetni.

Kaució

A kauciót a hajóbérlés helyszínén kell letétbe helyezni, készpénzzel vagy hitelkártyával. A kaució egy olyan visszajáró pénzösszeg, mely biztosítékként szolgál mind a bérbeadó, mind a bérbevevő részére. A kaució visszatérítése a hajó leadásakor történik, amennyiben a bérelt időszak alatt, a bérelt hajóban nem keletkezett kár, sérülés, vagy hiány, amelyre vonatkozóan a bérelt hajó átadási és átvételi jegyzéke az irányadó. A kaució után kamat és kezelési költség nem jár és nem fizetendő. A kaucióról kapott átvételi elismervényt, kérjük, gondosan megőrizni a hajóbérlés időtartama alatt!

Kaucióbiztosítás

A kaucióbiztosítás egy vissza nem járó pénzösszeg, amely arra szolgál, hogy a bérlőnek ne kelljen a hajóbérlés összegén felül még a kaució teljes összegét is előteremtenie, ugyanakkor a hajó tulajdonosa és a bérbevevő mégis teljes mértékben biztosított legyen.  A kaucióbiztosítás összege a kaució 10%-a.
A kaucióbiztosítás nem fedi le a következő károkat: súlyos gondatlanságból adódó károk, alkohol vagy más bódító szerek hatása miatt bekövetkezett károk, a hajó felszerelésének elvesztése, WC dugulás.

Charter cégeknél bevett gyakorlat az is, hogy a kettő keverékét használják. Azaz a bérbevevő fizet kaucióbiztosítást a kaució kb. 10%-ig (ami nem visszatérítendő), illetve kauciót is, ami legfeljebb 10% (ami visszatérítendő).

Kötelezően fizetendő költségek

 • Hajóbérlés ára
 • Charter csomag, permit, tranzit log díj, takarítási díj (180-600 EUR, hajómérettől függően)
 • Kaució (~1000-5000 EUR, hajómérettől függően) vagy kaucióbiztosítás (a kaució összegének 10%-a, + esetenként vissza nem térítendő 10%-os rész is)
 • Üzemanyag fogyasztás (vitorlás esetén ~3-5 liter/óra/motor, motoros hajónál ~ 20-200 liter/óra)
 • Idegenforgalmi adó (1 EUR/fő/nap)

Opcionális költségek

 • Skipper, bérelhető kapitány (100-200 EUR/nap + leutazás és ellátás – ha a hajó ára nem tartalmazza)
 • Bázison kívüli kikötői díjak (40-250 EUR/éjszaka/hajó)
 • Gépkocsi parkolás bázis kikötőben, autónként (30-60 EUR/hét/autó)
 • Külmotor dingire (80 EUR)
 • Gyerekháló (50-100 EUR)
 • Kisebb háziállat (80 EUR)
 • Korai átvétel (~100 EUR, 13.00 órától vehető át a hajó)

Egyéb költségek

 • Utazás költsége a bázis kikötőhöz (benzin, autópálya díjak, repülőjegy ára)
 • Élelmiszer, ital stb.

Az Adriai-tenger az egyik legszebb és a legkönnyebben elérhető tenger.

Horvátországi hajóbérlés régiókra bontva
Isztriai-félsziget: Pula
Észak-Dalmácia: Sukosan, Vodice, Zadar, Murter, Pirovac, Biograd, Sibenik
Közép-Dalmácia: Primosten, Rogoznica, Trogir, Seget Donji, Kastela, Split, Solta, Makarska
Dél-Dalmácia: Dubrovnik

Európában még Belgiumban, Hollandiában, Franciaországban, Németországban, Spanyolországban, Olaszországban, Svédországban, Montenegróban, Görögországban és Törökországban tudunk hajót biztosítani. Görögországi bázishelyeink az alábbiak: Lefkada, Kos, Prevaza, Lavrion, Rodosz, Kerkira, Mykonos, Volos.

Az alábbi yachtgyártók hajóit adjuk bérbe:

Abacus, Absolute, Adagio, Aicon, Airon, Alfa Yachts, Alliaura, Alubat, Aquanaut, Archambault, Astilleros, Astondoa, Atlantic, Atlantis, Axopar, Azimut, Azuree
Baia, BaliBavariaBayliner, Bella, Beneteau, Benetti, Brig, Broom, BSC
Carnevali, Catalina Yachts, NautitechCatana, Catlante, Cobra, Comar, Contest, Cranchi, Cyrus
D&D, Damor, Dehler, Delphia, Diamante, Dominator, Doqueve, Dufour
Edel, Elan, Fairline, Falcon, Feeling, Ferreti, Finnmaster, Fjord, Fountaine Pajot, Four
Galeon, Glastron, Gobbi, Grand Banks, Grand Soleil, Grandezza
Hanse, Hunter
I&P, Invictus
Jaguar, Jeanneau
Lagoon, Leidi, Leopard, Linskens, Linssen, Luna
Maiora, Marco Polo, Marex, Monachus, Moody, More
Nautiner, Nimbus, Northman, Numarine, Nuova
Ocean, Oceantech, Pedro, Pičuljan, Poncin
Princess, Pénichette
Salona
Quicksilver
Regal, Represser, Riviera, Rodman, Ronautica
Salpa, SAS-Vektor, Sea Ray, Sealine, Seaway, Seawind, Sessa, Shipman, Silverton, Solaris Yachts, Starfisher, Sunbeam, Sunreef, Sunseeker
Tes, Triplast
Viking, Viper, Voyage
X-Yachts
Yaretti
Zodiac

Hajótípusok, amiket bérbe adunk:

Abacus 70, Absolute 52 FLY, Adagio Europa 51.5, Adex Motivo 29, Adria 1002, Adria 28 Luxus, Adria Event 850, Adriana 36, Adriana 44, Aicon 56, Aicon 64 Fly, Aicon 75 , Airon 345, Airon 4300, Albin 25, Alegria 67, Alena 48, Alena 56, Alfa 51, Allures 45, Amel Maramu, Amel Supermaramu, Amer 86, Amer 92, Antares 10.80, Antares 13.80, Antares 30 Fly, Antares 32 , Antares 36, Antares 42, Antares 7.80, Antares 8 , Aqua Yacht 1200, Aquador 28 HT, Aquila 44 Power catamaran, Archambault 35, Astondoa 68, Astondoa 82 GLX, Astréa 42, Athena 38, Athena 44, Atlantic 37, Atlantic 655 Sun Cruiser, Atlantique 50, Atlantis 47, Atoll 6, Axopar 24 TT, Azimut 39, Azimut 43, Azimut 46, Azimut 47, Azimut 55, Azimut 58, Azimut 60, Azimut 62 S, Azimut 72, Azimut 80, Azimut Atlantis 50, Azimut Atlantis 54, Azimut Magellano 53, Azuree 33, Azuree 41, Azuree 46

BSC 65 Classic, BSC 75 Classic, Bahia 46, Baia Aqua 54, Bali 4.0, Bali 4.1, Bali 4.3, Bali 4.5, Bali 5.4., Baracuda 20, Barracuda 545, Bat 745 FB, Bavaria 27 Sport, Bavaria 28 Sport, Bavaria 30 Cruiser, Bavaria 31, Bavaria 31 Cruiser, Bavaria 32, Bavaria 32 Cruiser, Bavaria 32 Sport, Bavaria 33 Cruiser, Bavaria 33 Sport, Bavaria 34, Bavaria 34 Cruiser, Bavaria 34 Sport, Bavaria 35 Cruiser, Bavaria 35 Match, Bavaria 35H, Bavaria 36, Bavaria 36 Cruiser, Bavaria 37, Bavaria 37 Cruiser, Bavaria 37 Sport, Bavaria 38, Bavaria 38 Cruiser, Bavaria 38 Match, Bavaria 38 Sport, Bavaria 38H, Bavaria 39 Cruiser, Bavaria 40, Bavaria 40 Cruiser, Bavaria 40 Cruiser S, Bavaria 40 Vision, Bavaria 400 Coupe, Bavaria 41, Bavaria 41 Cruiser, Bavaria 41 Exclusive, Bavaria 42, Bavaria 42 Cruiser, Bavaria 42 HT, Bavaria 42 Match, Bavaria 43 Cruiser, Bavaria 43 Sport, Bavaria 44, Bavaria 44 Vision, Bavaria 45, Bavaria 45 Cruiser, Bavaria 46, Bavaria 46 Cruiser, Bavaria 46 Vision, Bavaria 46H, Bavaria 47, Bavaria 47 Cruiser, Bavaria 49, Bavaria 49H, Bavaria 50, Bavaria 50 Cruiser, Bavaria 50/4 CBS Cruiser, Bavaria 51 Cruiser, Bavaria 55 Cruiser, Bavaria 56, Bavaria C45, Bavaria C50, Bavaria Cruiser 32, Bavaria Cruiser 33, Bavaria Cruiser 34, Bavaria Cruiser 36, Bavaria Cruiser 37, Bavaria Cruiser 40, Bavaria Cruiser 40S, Bavaria Cruiser 41, Bavaria Cruiser 41S, Bavaria Cruiser 45, Bavaria Cruiser 46, Bavaria Cruiser 46 Style, Bavaria Cruiser 50, Bavaria Cruiser 51, Bavaria Cruiser 56, Bavaria Cruiser 57, Bavaria E40 Fly, Bavaria E40 Sedan, Bavaria R40, Bavaria S29 OPEN, Bavaria S33 HT, Bavaria S35, Bavaria S36 Open, Bavaria S40 Coupe, Bavaria S40 HT, Bavaria S40 Open, Bavaria Sport 32, Bavaria Sport 34 HT, Bavaria Sport 360 Open, Bavaria Sport 450 HT, Bavaria Virtess 420 Fly, Bavaria Vision 42, Bavaria Vision 46, Bayliner 285, Bayliner 3288, Bayliner 3888, Bayliner 652, Belize 43, Beneteau 25, Beneteau 320, Beneteau 34 Flyer, Beneteau 393, Beneteau 411, Beneteau 423, Beneteau 43, Beneteau 46, Beneteau 473, Beneteau 48, Beneteau 49, Beneteau 50, Beneteau 57, Beneteau 62, Beneteau First 21.7, Beneteau Flyer 550, Beneteau Flyer 6, Beneteau Flyer 650, Beneteau Flyer 7.7 SUNdeck, Beneteau Flyer 8 SUNdeck, Blu Martin 46 , Bluline 19 Open, Bluline 21 Open, Bluline 23 Sundeck, Brig Eagle 645, Brig Eagle 650, Burgundy 1200, Burgundy 1500

CNB Bordeaux 60 OV, Canados 72, Cap Camarat 10.5 WA, Cap Camarat 5.5 WA S2, Cap Camarat 6.5 WA, Cap Camarat 695 WA, Cap Camarat 7.5 CC, Cap Camarat 7.5 WA SERIE 2, Cap Camarat 755WA, Cap Camarat 9.0 WA, Capelli 21, Caribe 69, Carnevali 36S Fly, Catalina 27, Catalina 30, Catalina 36, Catana 47, Catcruiser 45, Catflash 35, Catlante 600, Chaparral 257 SSX, Chaparral 327 SSX, Chaparral Vortex 223 VRX, Cheoy Lee 66, Classic Adria Yacht Luka, Classic Adria Yacht Tiho, Classic Luxury Cruiser, Cobra 38, Cobra 41, Comar Genesi 43, Comet 41s, Comet 45s, Comet 52 RS, Comet 860, Contest 27, Cranchi 41, Cranchi 43 Sport Top, Cranchi E 52 F Evoluzione, Cranchi M44 HT, Cranchi Z35, Cranchi Zaffiro 36, Cruiser 1090, Cyclades 39, Cyclades 39.3, Cyclades 393, Cyclades 43, Cyclades 43.3, Cyclades 43.4, Cyclades 50.4, Cyclades 50.5, Cyrus 13.8

D&D Kufner 50, D&D Kufner 54, Damor 700, Damor 900, Damor 980 Fjera, Dehler 34, Dehler 38, Dehler 42, Dehler Optima 83, Delphia 1050 Escape, Delphia 31, Delphia 33, Delphia 37, Delphia 40, Delphia 47, Delphia Escape 800, Delphia Nano, Delta 36, Dixon Yacht Dulcinea 63, Dominator 65, Duarry Sportech 120, Dufour 30, Dufour 310 Grand Large, Dufour 325, Dufour 335 Grand Large, Dufour 34, Dufour 350 Grand Large, Dufour 36, Dufour 360 Grand Large, Dufour 365, Dufour 365 Grand Large, Dufour 375 Grand Large, Dufour 380, Dufour 3800, Dufour 382 Grand Large, Dufour 385, Dufour 390 Grand Large, Dufour 40, Dufour 405, Dufour 405 Grand Large, Dufour 410 Grand Large, Dufour 412 Grand large, Dufour 425, Dufour 425 Grand Large, Dufour 43, Dufour 430 Grand Large, Dufour 44, Dufour 44 Performance, Dufour 445 Grand Large, Dufour 45, Dufour 450 Grand Large, Dufour 454 Classic, Dufour 455, Dufour 460, Dufour 460 Grand Large, Dufour 485 Grand Large, Dufour 50, Dufour 500 Grand Large, Dufour 512 Grand Large, Dufour 520 Grand Large, Dufour 525 Grand Large, Dufour 56 , Dufour 56 Exclusive, Dufour 560, Dufour 560 Grand Large, Dufour 63 Exclusive, Dufour Catamaran 48, Dynamique 62

E 40, Edelweiss 900, Elan 210, Elan 31, Elan 310, Elan 333, Elan 340, Elan 344 Impression, Elan 35 Impression, Elan 350, Elan 36, Elan 37, Elan 38, Elan 384 Impression, Elan 394 impression, Elan 40, Elan 40 Impression, Elan 410, Elan 431, Elan 434, Elan 434 Impression, Elan 444 Impression, Elan 45, Elan 45 Impression, Elan 450, Elan 494 Impression, Elan 50 Impression, Elan 514 Impression, Elan E1, Elan E4, Elan E5, Elan Express, Elan Impression 40, Elan Impression 45, Elan Impression 50, Elan Power 35, Elan Power 48, Elan S3, Elegance 60 Fly, Elegance 76, Eminence 40, Eolo 590 Day, Eolo 650, Eos 54, EuroClassic 129, EuroClassic 135, EuroClassic 139, EuroClassic 149, Europa 400, Europa 600, Europa 700

Faeton Moraga 1040 Hard Top, Fairline Squadron 42, Fairline Squadron 50, Fairline Squadron 58, Fairline Squadron 59, Fairline Squadron 65, Fairline Squadron 78, Falcon 71, Falcon 76, Farr 60, Feeling 36, Feeling 39, Feeling 44, Feeling 546, Ferreti 680 , Ferretti 460, Ferretti 52, Ferretti 620, Ferretti 68, Ferretti 75, Finnmaster T8, First 265, First 27.7, First 285, First 30, First 31.7, First 33.7, First 34.7, First 35, First 36.7, First 40.7, First 44.7, First 45, First 45 F5, First 47.7, First 47.7-4, First 50, Fjord 36 Open, Fleur de Lys, Fortis 590C, Four Winns 248, Four Winns 278 Vista, Frauscher 1017 GT, Futura 40 Grand Horizon

Galathea 65, Galeon 390 Fly, Galeon 460 Fly, Galeon 500 Fly, Galeon 640 Fly, Gallaxy 12, Gianetti 68 Fly, Gib Sea 33, Gib Sea 37, Gib Sea 41, Gib Sea 43, Gib Sea 442, Gib Sea 51, Gib Sea 52 Master, Glastron 205 GTS, Glastron GS 219, Gran Turismo 34, Grand Banks Classic 49, Grand Soleil 37, Grand Soleil 39, Grand Soleil 40, Grand Soleil 40 R, Grand Soleil 43, Grand Soleil 45, Grand Soleil 46.3, Grand Soleil 50, Grand Soleil 56, Grand Sturdy 25.9 Sedan, Grand Sturdy 29.9 AC, Grand Sturdy 29.9 Sedan, Grand Sturdy 30.9 AC, Grand Sturdy 33.9 AC, Grand Sturdy 33.9 Sedan, Grand Sturdy 34.9, Grand Sturdy 34.9 AC, Grand Sturdy 34.9 Sedan, Grand Sturdy 35.0 AC, Grand Sturdy 36.9 AC, Grand Sturdy 380 AC, Grand Sturdy 40.0 AC, Grand Sturdy 40.9 AC, Grand Sturdy 40.9 Sedan, Grand Sturdy 410 AC MkII, Grandezza 25s, Grandezza 27 OC, Greenline 33, Greenline 39, Greenline 40, Greenline Hybrid 48 Fly, Gulet, Gulet 20, Gulet 25

Hallberg-Rassy 49, Hampton 42, Hanse 311, Hanse 315, Hanse 320, Hanse 325, Hanse 341, Hanse 345, Hanse 350, Hanse 355, Hanse 37, Hanse 370, Hanse 375, Hanse 385, Hanse 388, Hanse 400, Hanse 400e, Hanse 415, Hanse 418, Hanse 430, Hanse 430e, Hanse 445, Hanse 455, Hanse 458, Hanse 470, Hanse 495, Hanse 505, Hanse 508, Hanse 531, Hanse 540, Hanse 540e, Hanse 548, Hanse 575, Hanse 588, Harmony 34, Harmony 38, Harmony 42, Harmony 47, Harmony 52, Hawk 32, Helia 44, Highfield Patrol 660, Highfield Patrol 860 SAR, Highland 35, House Yacht Devin 1.5, Hunter 31.2, Hunter 33, Hunter 38, Hunter 426, Husky Dane

Invictus 190FX, Ipanema 58

Jeanneau 41, Jeanneau 51, Jeanneau 53, Jeanneau 54, Jeanneau 57, Jeanneau 58, Jeanneau 64, Jeanneau NC 33, Jetten 38 AC, Johnson 56, Johnson 87

Lagoon 380, Lagoon 380 S2, Lagoon 39, Lagoon 40, Lagoon 40 MY, Lagoon 400, Lagoon 400 S2, Lagoon 41, Lagoon 410, Lagoon 410 S2, Lagoon 42, Lagoon 420, Lagoon 421, Lagoon 440, Lagoon 450, Lagoon 450 Flybridge, Lagoon 450 Sport, Lagoon 50, Lagoon 500, Lagoon 52, Lagoon 52F, Lagoon 560, Lagoon 560 S2, Lagoon 570, Lagoon 620, Lagoon 630, Lagoon Power 43, Lagoon Power 44, Lagoon Seventy 7, Lavezzi 40, Leader 10, Leader 30, Leader 36, Leidi 660, Leopard 24M, Leopard 38, Leopard 384, Leopard 40, Leopard 4300, Leopard 44, Leopard 45, Leopard 48, Leopard 58, Leut, Linssen 410, Linssen Classic Sturdy 28.9 Sedan, Linssen Classic Sturdy 32 AC, Linssen Classic Sturdy 35 AC, Lipari 41, Lobfish 57, Lucia 40, Luna 44

MAR-CO e-motion 32, MRS B 525, MY 37, MY 44, Maestrale 52 , Mahé 36, Maiora 20, Malbec 360, Manhattan 50, Manhattan 52, Manhattan 60, Manta 44, Marco Polo 12, Marex 320 ACC, Marex 370 ACC, Marex 375, Marine Spirit 640, Maryland 37, Maxus 22 Prestige, Maxus 22 Standard, Maxus 26 Prestige, Maxus 26 Standard, Maxus 28 Prestige, Maxus 28 Standard, Maxus 33.1 RS, Maxus 33.1 RS Exclusive, Maxus 33.1 RS Prestige, Maxus evo 24 Prestige, Mediterranee 50 HT, Menorquin 160, Menorquina Yacht 100, Merry Fisher 1095, Merry Fisher 695, Merry Fisher 725, Merry Fisher 755, Merry Fisher 795, Merry Fisher 895, Mirakul 30, Mirakul 40, Moa Platinum 40, Mochi Craft 85, Mojito 78 , Monte Carlo 37, Monte Carlo 37 Hard Top, Monte Carlo 47 Fly, Monte Carlo 5, Moody 36, Moody 54, Moody DS 45, Moonen 65, Moorings 352, Moorings 38, Moorings 39 Power Cat, Moorings 3900, Moorings 4000, Moorings 42.3, Moorings 43 Power Cat, Moorings 4400, Moorings 45, Moorings 4500, Moorings 4600, Moorings 48, Moorings 4800, Moorings 5000, Moorings 51, Moorings 514 Power Cat, Moorings 5800, Moorings Lagoon 380, More 40, More 55, Motor sailer, Motoryacht, Mustang 46 Sport

Nautika 1000, Nautika 1300 , Nautika MC, Nautiner 30S Race, Nautiner 40.3 AFT, Nautitech 40, Nautitech 44, Nautitech 441, Nautitech 46 Fly, Nautitech 47, Nautitech 47 Power, Nautitech 475, Nautitech Open 40, Nautor Swan 43, Navetta 52 , Neel 45, Neel 51, Nexus 850, Nexus 850 V max Prestige, Nexus Revo 870 Prestige, Nimbus 280 Coupe, Nimbus 320 Coupe, Nimbus 365 Coupé, Nimbus 405 Flybridge, Nordic Folkboat, Northman 1200, Notika Profils 57, Numarine 55, Numo 550, Nuova Jolly Prince 23

Ocean Star 51.1, Ocean Star 51.2, Ocean Star 56.1, Oceanis 31, Oceanis 311, Oceanis 321, Oceanis 323, Oceanis 331, Oceanis 34, Oceanis 343, Oceanis 35, Oceanis 35.1, Oceanis 361, Oceanis 37, Oceanis 373, Oceanis 38, Oceanis 38.1, Oceanis 381, Oceanis 390, Oceanis 393 Clipper, Oceanis 40, Oceanis 41, Oceanis 41.1, Oceanis 411, Oceanis 423, Oceanis 43, Oceanis 430, Oceanis 45, Oceanis 46, Oceanis 46, Oceanis 46.1, Oceanis 461, Oceanis 473, Oceanis 48, Oceanis 50, Oceanis 50 Family, Oceanis 500, Oceanis 51.1, Oceanis 523, Oceanis 54, Oceanis 55, Oceanis 58, Oceanis 62, Oceanis Clipper 423, Ofcet 32 sc, Olympic 47, Orana 44, Overblue 44, Ovni 395

PR Marine 62, Parker 660, Pedro Levanto 32, Pedro Skiron 35 , Perama Shipyards 102, Pershing 46, Pershing 50, Phantom 40, Phantom 42, Phantom 50, Pilot Cutter, Platinum 989, Pogo 12.5, Pogo 30, Pogo 36, Portofino 40, Posillipo Technema 67, PosillipoTechnema 80, Power 29, Predator 62, Predator 82, Prestige 32, Prestige 32, Prestige 34, Prestige 36, Prestige 36 Fly, Prestige 38, Prestige 440, Prestige 46 Fly, Prestige 46 Fly-a, Prestige 500, Prestige 520, Prestige 630 Fly, Princess 20M, Princess 45, Princess 470, Princess 480, Princess 52 Fly, Princess 54, Princess 61, Princess 62, Princess 65 Fly, Princess 72 Fly, Princess V 58, Prinz 54 Coupé, Privilege 37, Privilege 45, Privilege 465, Privilege 495, Privilege 585, Privilege 615, Pénichette 1020, Pénichette 1022, Pénichette 1106, Pénichette 1107, Pénichette 1120, Pénichette 1160, Pénichette 1165, Pénichette 1180, Pénichette 1260, Pénichette 1400, Pénichette 1500FB, Pénichette 1500R, Pénichette 935, Pénichette 950E

Quicksilver 635, Quicksilver 750, Quicksilver Activ 555, Quicksilver Activ 755 Sundeck, Quicksilver activ 605 open

RIB Flyer 747, Rab 880, Regal Commodore 2860, Regina von Platen, Represser 30, Revolution 46, Rio 32, Riviera 42, Rodman 41, Rodman Fly 870

SUN 2500, Saba 50, Sacs Strider 10, Sail boat, Salina 48, Salina 48, Salona 33, Salona 35, Salona 37, Salona 38, Salona 380, Salona 41, Salona 42, Salona 44, Salona 45, Salpa 24 GT, Salpa 31.5, Salpa 32.5, Salpa 38.5, Salpa 39.5, Salpa Gran Soleil 23, San Boat 980 Cuddy, San Lorenzo 72, Sanya 57, Saona 47, Saona 47 Quintet, Scanner 710 , Sciallino 40, Scorpio 72, Sea Ray 240, Sea Ray 255 Sundancer, Sea Ray 275 Amberjack, Sea Ray 315, Sea Ray 315 Sundancer, Sea Ray 335, Sea Ray 375 , Sea Ray 455, Sealine C330, Sealine C390, Sealine F 450, Sealine F33 Fly, Sealine F42, Sealine F430, Sealine S 28, Sealine S330, Sealine S34, Seawind 1000, Sense 50, Sense 55, Sessa C35, Sessa C52, Sessa Key Largo 24, Sessa Marine Key Largo 20, Sessa Marine S26, Shipman 50, Sibari, Solaris 58, StarFisher 34, Staryacht 1670, Staryacht 1940, Steeler NG 43, Sun Fast 26, Sun Fast 3200, Sun Odyssey 30i, Sun Odyssey 319, Sun Odyssey 32, Sun Odyssey 32 i, Sun Odyssey 33, Sun Odyssey 33i, Sun Odyssey 34.2, Sun Odyssey 349, Sun Odyssey 35, Sun Odyssey 36.2, Sun Odyssey 36i, Sun Odyssey 37, Sun Odyssey 37.1, Sun Odyssey 379, Sun Odyssey 389, Sun Odyssey 39i, Sun Odyssey 40, Sun Odyssey 40.3, Sun Odyssey 409, Sun Odyssey 40DS, Sun Odyssey 410, Sun Odyssey 419, Sun Odyssey 42, Sun Odyssey 42 i, Sun Odyssey 42.2, Sun Odyssey 42DS, Sun Odyssey 43 , Sun Odyssey 439, Sun Odyssey 43DS, Sun Odyssey 44 i, Sun Odyssey 440, Sun Odyssey 449, Sun Odyssey 45, Sun Odyssey 45.1, Sun Odyssey 45.2, Sun Odyssey 45.2-4, Sun Odyssey 45DS, Sun Odyssey 469, Sun Odyssey 479, Sun Odyssey 49, Sun Odyssey 490, Sun Odyssey 49DS, Sun Odyssey 49i, Sun Odyssey 509, Sun Odyssey 50DS, Sun Odyssey 51, Sun Odyssey 519, Sun Odyssey 52.2, Sun Odyssey 52.2 Vintage, Sun Odyssey 54DS, Sun Sport 845, Sunquest 57, Sunreef 60, Sunreef 62, Sunreef 70 Power, Sunsail 32i, Sunsail 33i, Sunsail 34, Sunsail 36i, Sunsail 38, Sunsail 39, Sunsail 404, Sunsail 41, Sunsail 44, Sunsail 444, Sunsail 44i, Sunsail 454, Sunsail 47, Sunsail 484, Sunsail 51, Sunsail 53, Sunsail Bennetau 40, Sunsail Lagoon 440, Sunsail Oceanis 31, Sunsail Oceanis 38, Sunsail Oceanis 48, Sunsail Oceanis 51.1, Sunsal Oceanis 43, Sunseeker 64, Sunseeker 74, Swan 39, Swift Trawler 30, Swift Trawler 35, Swift Trawler 42, Swift Trawler 47, Šibenik 800

TS 52.8, Targa 48, Targa 52 GT, Targa 62, Tempest 900, Tes 393 Illuminatus, Thor 125, Tiare 51, Titanium 818

VLB 45, Vagabond 52, Van de Stadt 42 Clipper, Varianta 44, Vektor 36, Vektor 401, Vektor 950, Velamar 38, Victoria 67, Viking 1000, Viper 203, Viper 303 , Vitech 72 , Voyage 440

Wauquiez Centurion 45S, Wauquiez Pilot Saloon 43, Wav Marine Topline 600, Wind 34, Wind 43

X-Yacht X4, Xc 35

Y 36, Yaretti 1570, Yaretti 1910, Yaretti 2110, Zaffiro 34

Zar 53 – Flipper , Zar 57 WD, Zar 59 SL, Zar 61 Suite, Zar 65 Suite, Zar 85 SL, Zodiac Medline 540

Hajóbérlés árajánlatkérés

  Időszak

  Kérlek vedd figyelembe, hogy az elfogadott bérlési időszak 1 hét, szombattól-szombatig tart. Egyéb időszak esetén egyeztessünk telefonon.


  2345


  Vitorlás egytestűVitorlás katamaránMotoros egytestűMotoros katamarán

  Ha szeretnél többet tudni a hajóbérléssel kapcsolatos praktikákról, olvasd el hajóbérlésről szóló cikkeinket, és mellé töltsd le hajóbérlési kisokosunkat is.

  A letöltési linket emailben küldjük neked. A letöltéshez add meg email címedet, amire hajós emaileket küldünk tanfolyamainkről, akcióinkról. Az emailekről bármikor leiratkozhatsz.  Kérlek fogadd el az alábbiakat, ha hallani szeretnél felőlünk: