7 napos Amalfi-part (Olaszország, Salerno) vitorlázás, 2022. szeptember 10-17.

Original price was: 1,780 €.Current price is: 990 €. / fő

Ha több személyre szeretnél jelentkezést leadni, kattints a + jelre!
Leírás

 

Nápoly környékére ritkán gondolunk hajós nyaralásként,… pedig DE! Nagyon is!

A partszakasz gazdag történelmi és kulturális látnivalói mellett miénk lehet a 3 három remek sziget,  Capri, Ischia és Procida is! Lehet, hogy nem itt van a legtökéletesebb széljárás a nyári főszezonban, de ezért maximálisan kárpótolnak a viszonylag kis távolságok a kikötésre érdemes pontok közt, a tenger felől feltáruló festői partszakasz látványa, és a megszámlálhatatlan parti kulináris és kulturális kaland.

Bárhonnan érkezünk, és bárhogy vágyjuk már birtokba venni a hajót, Nápoly, ez a nyüzsgő dél-olasz nagyváros, a pizza őshazája, biztosan nem ereszt egy napig. A Castel dell’Ovo és a város jelképének számító Castel Nuovo, a világörökségi védettséget élvező Santa Chiara komplexum, bazilikájával, kolostorával, lélegzetelállító kolostorudvarával és régészeti múzeumával, a kikötő, a történelmi városnegyed szűk utcarengetege, a piacok szín- szag- forma- és ízkavalkádja meghálálja a rászánt időt.

Alvás a hajón 2 fős kabinokban!

Repjegy info itt

A túra ára tartalmazza: Hajó bérleti díját, kaucióbiztosítást, idegenforgalmi adókat, transit log-ot, az oktatás díját. Nem tartalmazza: repülőjegy árát, üzemanyag-kikötők költségét, ellátás-étkezés költségét, baleset biztosítást. A kapitány étkezési költségeit a legénység állja.

Részvétel és felelősség: A túrán minden résztvevő saját kockázatára és felelősségére vesz részt.
A Gabriella Sailing Kft. semmilyen felelősséget nem vállal a résztvevők a túra előtt és annak teljes időtartama alatt bekövetkezett anyagi vesztesége vagy egészség károsodása esetén.
A résztvevők jelentkezésükkel automatikusan elfogadják a Gabriella Sailing Kft. Általános Szerződési Feltételeit.

Egy hét az Amalfi-parton és a Nápolyi-öbölben

Nápoly környékére ritkán gondolunk hajós nyaralásként,… pedig DE! Nagyon is! A partszakasz gazdag történelmi és [...]

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„7 napos Amalfi-part (Olaszország, Salerno) vitorlázás, 2022. szeptember 10-17.” értékelése elsőként

Tanfolyam helye