3 napos balatoni tréning, 2019. június 7-9.

189  149 

Leírás
Hajós oktatás egy 3 kabinos, 35 lábas vitorlással a Balatonon. Jöhetsz 1 vagy 2 napra (2 éjszaka, péntek délutántól vasárnap délutánig), akár teljesen kezdőként is. 2 napos jelentkezés esetén hajón alvás, 2 fekhelyes kabinban! Türelmes kapitányunk megtanít vitorlázni, nyáron már Te viheted a a családodat, ismerőseidet egy hétvégi körre a Balatonon! Hajófoglással kapcsolatban is kereshetsz minket.

Tematika

  • hajó felépítése (álló és futó kötélzet, vitorlák, motor stb.)
  • hajó és felszerelésének használata
  • alapvető vitorlázási ismeretek
  • vízből mentés
  • halzolás, fordulás
  • kikötés

Program

Találkozó reggel 9-kor, a kikötőben. Egész napos hajózás után kikötés 17:00 órakor. Aki három napra jön, annak kényelmes alvás péntek és szombat este a kikötőben, a 3 kabinos hajón. A részvételi díj tartalmazza a hajó és oktatás díját, a takarítás költségét és a hajó biztosítását, valamint a hajón való éjszakázás költségét. Nem tartalmazza az utazás és étkezés költségét. Részvétel és felelősség: A túrán minden résztvevő saját kockázatára és felelősségére vesz részt. A Gabriella Sailing Kft. semmilyen felelősséget nem vállal a résztvevők a túra előtt és annak teljes időtartama alatt bekövetkezett anyagi vesztesége vagy egészség károsodása esetén. A résztvevők jelentkezésükkel automatikusan elfogadják a Gabriella Sailing Kft. Általános Szerződési Feltételeit.

Következő Balatoni szabad időpontok

Következő Nemzetközi szabad időpontok

Vélemények (1)

3 napos balatoni tréning, 2019. június 7-9. termékről 1 értékelés

  1. Juszku István

    Nagyon tartalmas hétvége volt a vasárnapi szélcsend ellenére. Tamásnak köszönöm a lelkes oktatást!

Mondd el a véleményed

QR kód

QR kód

QR Code
Tanfolyam helye
Szeretnél 10.000 Ft-tal olcsóbban hajós tanfolyamot, tréninget?
Add meg az email címed a kedvezményhez. 
​0% Spam, 100% csábító ajánlatok!
Mehet!
Bármelyik meghirdetett tanfolyamunkra érvényes, melyre 2020. március 31-ig leadod jelentkezésedet, és 2019. szeptember 1. után iratkoztál fel. 

Köszönöm, nem!
close-link