14 napos karibi Guadeloupe “sziget járás” + katamarán túra, 2020. február 29 – március 14.

2,390  / fő

Ha több személyre szeretnél jelentkezést leadni, kattints a + jelre!
Leírás

Utazás

indulás: 2020. február 29.
Budapest-Guadeloupe-Budapest

Repjegy infó itt » (foglalás egyénileg, az ár nem tartalmazza)

1. etap: 4 napos szigetjárás, 2020. március 1-4.

Tíz napos karibi túránk első négy napja a gyönyörű francia szigeté, Guadeloupe-é lesz, hogy onnan hajózzunk ki aztán a Kis-Antillák délebbi szigetei felé. Írásunk első részében lássuk, mi vár rátok paradicsomi szigeten!

Guadeloupe 2 hetes “karibi álmok” szigetjárás + katamarán vitorlázás

Irány a Karib-tenger! Téli is, meg nem is, egyhetes is, meg nem is, vitorlás is, meg nem is – mi az? Szabad a gazda? – A Karibi túránk! Közkívánatra a februári síszezonról márciusra tettük át tíznapos karibi katamarántúránkat, és gyorsan meg is fejeltük még 4 nap és 4 éjjel forró [...]

3 Comments

Elolvasom részletesen az első 4 nap programját

2. etap: 10 napos katamarán vitorlázás, 2020. március 4-14.

Szólunk előre: nehéz lesz elszakadni Guadeloupe-tól! Vigasztaljon titeket a tudat, hogy tengerre szállva újabb szigetek várnak rátok a elkövetkező 10 napban.

Irány a Karib-tenger! 2

Előző bejegyzésünkben Guadeloupe-ról, és a Karib-tengeri túránk első négy napjának tervezett programjáról olvashattatok. Hogyan tovább? A negyedik nap végén ott vár titeket a kikötőben a katamaránunk, melynek fedélzetére lépve a Kis-Antillák délebbre fekvő szigetei felé veszitek az irányt. Guadeloupe-pal magatok mögött hagyjátok a Szélcsendes Szigeteket (Leeward Islands), hogy a következő [...]

Elolvasom részletesen a következő 10 nap programját

A túra ára tartalmazza: az első 4 nap:programjait: belépőjegyek, autó/busz bérlés, autó biztosítások, benzin költség, transzfer a reptérről a szállásra és a szállásról a katamaránhoz, 1 óra táncoktatás, 2 esti bulin való részvétel, valamint a hajó bérleti díját, kaucióbiztosítást, idegenforgalmi adókat, transit log-ot, az oktatás díját. Nem tartalmazza: repülőjegy árát, üzemanyag költségét, ellátás-étkezés költségét, baleset biztosítást. A kapitány étkezési költségeit a legénység állja.

Részvétel és felelősség: A túrán minden résztvevő saját kockázatára és felelősségére vesz részt.
A Gabriella Sailing Kft. semmilyen felelősséget nem vállal a résztvevők a túra előtt és annak teljes időtartama alatt bekövetkezett anyagi vesztesége vagy egészség károsodása esetén.
A résztvevők jelentkezésükkel automatikusan elfogadják a Gabriella Sailing Kft. Általános Szerződési Feltételeit.

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„14 napos karibi Guadeloupe “sziget járás” + katamarán túra, 2020. február 29 – március 14.” értékelése elsőként

Tanfolyam helye